INTEC IndustriŽle Geluidbeheersing
Werken aan stilte met een optimale kwaliteit


Wie en wat is Intec


Geluid kan overlast veroorzaken. Soms is het irritant, veelal echter lijdt het tot onherstelbare gehoorbeschadiging. Bovendien leidt het tot een verlies aan concentratie, heeft het vaak een negatieve invloed op de produktieviteit en wordt communicatie gehinderd.

De emissie van geluid wordt door de ARBO- en Hinderwet aan banden gelegd. Vastgestelde normen mogen niet worden overschreden. Dat is altijd duidelijk.

Zuivere hinder is subjectief, maar daarom niet minder een punt van aandacht. Waar de ťťn mee kan leven is voor de ander een voordurende bron van irritatie. Ook dan is een oplossing vat het probleem veelal gewenst. Door het sterk toegenomen milieubewustzijn van de moderne ondernemer zijn deze geluidproblemen actueler dan ooit.

EIGEN BENADERING, EEN OPTIMALE OPLOSSING
Standaardvoorzieningen bestaan niet omdat er geen standaard-bedrijven bestaan. Ieder bedrijf heeft zijn eigen problemen, wensen, mogelijkheden en werkwijze. dienstverlenend en probleemoplossend levert INTEC hoogwaardige maatwerkprodukten voor het beheersen van geluid. Elk probleem vereist een eigen benadering, INTEC biedt technisch en bedrijfeconomisch de optimale oplossing.

Onze aanpak start met een uitgebreide analyse van het voorgelegde probleem, veelal ondersteund door geluidmetingen. Aan de hand van de metingen en de gestelde eis wordt door berekening de akoestische construktie voor bijvoorbeeld een omkasting of een demper gepaald.

Daarop baseert INTEC haar garantie. De vormgeving wordt bepaald tezamen met de klant, rekening houdend met zijn werkwijze en plaatselijke omstandigheden. Tenslotte moet de gebruiker er zonder probleem mee kunnen werken. Zo onstaat een voorstel in een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Bij opdracht bestaat zodoende volledige overeenstemming over uitvoering en akoestisch resultaat.

Pas dan wordt begonnen met de uitvoering. Meten, ontwerpen, tekenen, produceren en monteren; alles wordt door INTEC met eigen personeel uitgevoerd. U kunt vertrouwen op de deskundigheid, die als vanzelfsprekend geldt, maar ook op de ruime ervaring. Voor het nakomen van afspraken is INTEC dan ook niet afhankelijk van derden, hetgeen een grote flexibiliteit mogelijk maakt.

KWALITEIT EN VERTROUWEN
Kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar INTEC heeft daarbij een eigenzinnige en ruime opvatting van kwaliteit. Dat het akoestisch resultaat aantoonbaar goed moet zijn spreekt vanzelf. Ook de uitvoering en afwerking van omkastingen, verblijfscabines en dempers moeten volgens INTEC echter aan hoge eisen voldoen.

Doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd kan INTEC deze kwaliteit optimaal bewaken. Kwaliteit spreekt ook uit een goede prijs/prestatie verhouding, vindt INTEC. Daarom wordt efficiŽnt en zonder franje gewerkt.[Omkastingen] [Coulissendempers] [Ronde dempers] [Speciale dempers]

[Geluidschermen] [Personencabines] [Containers] [Audiocabines]

[Silvent©] [Baffles]
INTEC IndustriŽle Geluidbeheersing - Alblasserdam - Roden